Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, October 24, 2010

dear copycaters

you know, sometimes you are very sucks,
you know, you can find yourself and stop copying people style
you know, you are so poor because you can't make other style from yours
you know, many people HATE a person like you
ok, thanks to you because you make me trendsetter HAHA
but, you must remember that: ITS MINE!!
dont confess that its yours!
now, i can forgive you. but not always.
untungnya lo masih gue anggap temen, -_-
ohiya gue sadar gue juga pernah ngikut-ngikut orang, tapi gue ngaku kalo itu bukan dari gue, itu berasal dari karya orang lain (ihapasih) because i know, copy-paste other person is bad
just be yourself, believe it.

No comments:

Post a Comment

yang komen dibawah ini orang KEREEEEN B-]

 

alienisme

alienisme

at candi barong

at candi barong
ini poto pas waktu aku liburan di jogja tepatnya di prambanan (@ barong temple) aaaaa pengen kesana lagi

with my sista ^^

with my sista ^^
hai ini kaka aku yang pake baju biru hehe cantikan aku doooong HAHA

finally...i get it!!!!

finally...i get it!!!!

breklop masih bertiga dulu :D

breklop masih bertiga dulu :D
hanin, hawa, dan akuuu :D

aku sama ajay

aku sama ajay
fauzia temen aku dari tk haha

osis spenti!

osis spenti!
coba tebak aku yang manaa?

KATY PERRY

KATY PERRY

TENGKORAK'S SMANSA

TENGKORAK'S SMANSA

breklop tapi ga ada fauzia sama femil

breklop tapi ga ada fauzia sama femil
ah jelek banget ni udah kaya mayat idup. dasar studio kampung gabisa ngedit foto haha

pengunjung keberapa? -_-

ASK ME ANYTHING ^^

Answer Questions

my visitors

MAYGOSH JAMBERAPA NIH? tenaang~

FOLLOWNYA BISA VIA EMAIL LOH!!

There was an error in this gadget

Text