Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, September 21, 2010

stop!!

STOP!!! i will stop loving you :'( i know its so difficult BUT I MUST!! you NEVER UNDERSTAND ME!! you ALWAYS make me sad!! make me cry!! gue sebenernya udah bosen sama lo!! udah males sama lo!! youdont know what i feel!! you never menghargai gua!!
and now i feel so weak, i want to cry, gua mau tereak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
lo sms gue, nuduh gue, its okay!! tapi tanpa lo sadar lo juga nyindir gue!!
gue sakit hati coy!!
SEDIH MEN, SEDIH!!!
i hope i cant stop loving you, BUT i never forget you :')
makasih lo udah pernah ngisi hati gue...
asal lo tau, sebenci-bencinya gue sama lo,  youre still be my special person in my life.
keep your self, i hope you know, how deeeeeeep my love for you, altough you never and maybe wont know about this love.
thanks, and goodbye :')

No comments:

Post a Comment

yang komen dibawah ini orang KEREEEEN B-]

 

alienisme

alienisme

at candi barong

at candi barong
ini poto pas waktu aku liburan di jogja tepatnya di prambanan (@ barong temple) aaaaa pengen kesana lagi

with my sista ^^

with my sista ^^
hai ini kaka aku yang pake baju biru hehe cantikan aku doooong HAHA

finally...i get it!!!!

finally...i get it!!!!

breklop masih bertiga dulu :D

breklop masih bertiga dulu :D
hanin, hawa, dan akuuu :D

aku sama ajay

aku sama ajay
fauzia temen aku dari tk haha

osis spenti!

osis spenti!
coba tebak aku yang manaa?

KATY PERRY

KATY PERRY

TENGKORAK'S SMANSA

TENGKORAK'S SMANSA

breklop tapi ga ada fauzia sama femil

breklop tapi ga ada fauzia sama femil
ah jelek banget ni udah kaya mayat idup. dasar studio kampung gabisa ngedit foto haha

pengunjung keberapa? -_-

ASK ME ANYTHING ^^

Answer Questions

my visitors

MAYGOSH JAMBERAPA NIH? tenaang~

FOLLOWNYA BISA VIA EMAIL LOH!!

There was an error in this gadget

Text